Nyocha ụlọ ọrụ nha nha eletrik

Nchịkọta ahịa

A na-eche na ahịa ahịhịa nha nha eletrik zuru ụwa ọnụ ga-emepụta $2,979.1 nde na 2022, a na-atụkwa anya na ọ ga-aga n'ihu na ọnụego uto kwa afọ nke 6.1% n'oge 2022-2030, iru $ 4,788.6 nde site na 2030. Edebere nke a na njirimara teknụzụ dị elu. nke e-eze nke na-enyere aka n'ịkwalite ahụmịhe ịhịa aka dị ka omume ịhịa aka n'ahụ na uru ịcha ọcha.Ihe ndị ọzọ na-enye aka na uto nke ụlọ ọrụ ahụ gụnyere mmesi obi ike nke ịdị ọcha ọnụ zuru oke, okwu eze na-arị elu, na ọnụ ọgụgụ ndị geriatric na-abawanye.

brọsh eze dị nro Jide nnukwu òkè

A na-eche na ụdị brọsh bristle dị nro ga-aza ọnụ ọgụgụ ka ukwuu nke ego ha nwetara, ihe dị ka 90%, na 2022.Ọzọkwa, brushes ndị a na-agbanwe agbanwe ma na-ehicha chịngọm na ezé, na-enweghị ntinye nke nrụgide ọzọ na ha.Ọzọkwa, ndị a nwere ike iru n'akụkụ ọnụ nke na-enweghị ike ịnweta brọsh nha nha nkịtị, dị ka oghere chịngọm, mbola azụ, na oghere dị n'etiti ezé.

Udi Sonic/N'akụkụ n'akụkụ iji deba aha uto dị mkpa

Dabere na mmegharị nke isi, a na-atụ anya na sonic / n'akụkụ n'akụkụ ga-ahụ ọganihu dị ukwuu n'afọ ndị na-abịa.Nke a nwere ike ịbụ n'ihi na nkà na ụzụ na-enye ihicha nke ọma, n'ihi na ọ bụghị nanị na ọ na-ehicha elu ezé, site n'ịgbajie ihe ncheta ma wepụ ya, ma na-ehichapụkwa ebe ndị siri ike iru n'ime ọnụ.Ọgba aghara dị ike na-emetụta mgbanwe mgbanwe mmiri, nke teknụzụ pulse nke sonic kere, na-amanye ntacha eze na mmiri n'ime ọnụ, n'etiti ezé na chịngọm, si otú a na-emepụta ihe nhicha nke interdental.N'ihi mgbanwe nke mmiri na ọnụ ọgụgụ dị elu nke ọrịa strok kwa nkeji, brọsh eze dị otú ahụ bara uru maka ahụike ọnụ zuru oke.

A na-atụ anya ọrịre ezé ụmụaka ka ha nweta nlebara anya n'ọdịniihu

A na-atụ anya na otu ụmụaka ga-eto na CAGR nke ihe dịka 7% n'oge amụma amụma n'ahịa ahịhịa eze.Enwere ike ịsị nke a n'ihi mmụba nke oghere oghere na ezé ezé na ụmụaka, si otú a na-eme ka ndị mụrụ ha na-elebara ha anya karị, iji nye nlekọta ọnụ ọnụ nke ọma.Ọzọkwa, site na nyocha, enyochala na ọ bụghị ụmụaka niile nwere mmasị ịsa ezé ha kwa ụbọchị.Brushes eletrik na-adọrọ mmasị ụmụaka ụbọchị ndị a, nke na-enyere ha aka imezu ụkpụrụ nhicha ọnụ dị elu ma soro àgwà ahụike.


Oge nzipu: Dec-27-2022